fbpx

Bij deze telefoonprovider krijg je korting door te gamen

Mobile Vikings

Gamen via een mobiel netwerk is doorgaans nog niet aan de orde in de Benelux, maar eenmaal 5G-netwerken – en hoger – de standaard worden, kan dat snel veranderen. Mobile Vikings pakt daarom uit met een opvallende campagne: door te gamen en trophies te verzamelen kan je je maandelijkse kosten verlagen. De actie loopt tot november.

Hoe het werkt? Enige wat je moet doen om kortingen te scoren, is je Steam- of PSN-account koppelen aan je Mobile Vikings-account. Als je vervolgens Trophies of Achievements vrijspeelt, kan je Viking-punten verdienen.


Cool is dat ook niet-klanten van Mobile Vikings deel kunnen nemen aan de actie. Zo blijven hun verdiende punten opgeslagen tot ze klant worden. Net als bestaande klanten kunnen ze die inruilen voor kortingen. En bovendien maken ze daarbij kan op verschillende prijzen, waaronder gaming headsets van Teufel, Gamer Supplementen als G Fuel en Merchandise van Ubisoft.

Wie trophies unlocken te veel werk vindt, kan zich ook inschrijven voor de maandelijkse challenges. Daarmee kan je extra XP verdienen en sneller in rang stijgen. Zodat je ook sneller die Vikingpunten te pakken krijgt. Uiteindelijk kan je de punten inzetten om korting te krijgen op je telefoonrekening of om je Mobile Vikings-account te herladen. Wie voldoende gamet, ziet zijn eindafrekening mogelijk herleid naar 0 euro.

Ook deelnemen aan de actie? Maak dan snel een account aan via Mobile Vikings.

Een reactie achterlaten