fbpx

Beyond Good & Evil 2 krijgt epische trailer

Ubisoft bracht zijn E3 persconferentie meteen op gang met een coole cinematische trailer voor Beyond Good & Evil 2. We zien nieuwe gezichten en oude bekenden, maar vooral het einde van de video is fantastisch.

Tijdens de exploratie van een asteroïdengordel ver buiten de bekende ruimte van System 3, lijkt het een alledaagse verkenningstocht voor de jolige piratenbende van de Gada. We zien een paar personages uit de eerste game, maar ook enkele nieuwelingen. Zo zien we Shani, nu kapitein van de Gada, en Knox, die vorig jaar al geïntroduceerd werden op E3. Pey’j, je bekende partner uit de eerste game, verzorgt de maaltijden op het schip. Daarnaast zijn er twee nieuwe gezichten: Medic Uma en Chief Engineer Callum.


De operatie verloopt vlot, maar gaat de compleet de mist waneer er een ruimtestorm opduikt. Al blijkt dat achteraf niet zomaar een storm te zijn.

In Beyond Good & Evil 2 word jij kapitein van je eigen piratencrew en kan je het volledige sterrenstelsel System 3 solo, of in co-op verkennen. Ubisoft belooft tijdens de ontwikkeling een ongeziene interactie met de fans via het Space Monkey Program, zodat de ontwikkeling van de game als het ware leeft.

Daarnaast gaat de uitgever ook de samenwerking aan met Hitrecord om Beyond Good & Evil te voorzien van muziekstukken en cool artwork. Zeker checken dus, als je goed bent met audiomixes of potlood & papier.

Check hierboven de coole nieuwe trailer. En hieronder ook de volledige presentatie van Beyond Good & Evil 2 voor alle details.

Een reactie achterlaten