fbpx

Bethesda kondigt eindelijk Fallout 4-DLC aan

Bethesda heeft eindelijk bekendgemaakt welke DLC we voor Fallout 4 mogen verwachten. In een eerste golf kunnen we ons verwachten aan niet minder dan drie add-ons:

  • Automatron komt uit in maart voor 10 euro en draait rond de Mechanist die kwaadaardige robots loslaat in de Commonwealth. De Robobrain uit New Vegas maakt opnieuw z’n opwachting. Je kan nu ook een robot companion bouwen en modden met custom onderdelen. Als toetje: een lightning chain gun. Sweet!
  • Wasteland Workshop komt uit in april voor 5 euro. Er zijn nieuwe opties voor settlements, waaronder kooien om levende wezens mee te vangen. De wezens kan je vervolgens temmen en trainen.
  • Far Harbor komt uit in mei voor 25 euro en klinkt als de meest ambitieuze uitbreiding. In deze nieuwe case van Valentine’s Detective Agency zoek je naar een vermiste vrouw en een geheime kolonie synths op het eiland Far Harbor. Volgens Bethesda is dit eiland “de grootste landmassa” die het ooit voor een add-on heeft gemaakt. Er zijn nieuwe faction quests, settlements, vijanden en dungeons, naast extra armor en wapens.

Tegelijk met al dit goede nieuws, is er ook slecht nieuws. Zo gaat Bethesda op 1 maart de prijs van de Season Pass verhogen van 29,99 euro naar 49,99 euro. Heb je de Season Pass al gekocht, dan is er niks aan de hand. Ook kan je de Pass nog tot 1 maart kopen voor de huidige prijs.


Elke uitbreiding zal bovendien een bèta krijgen, zowel op consoles als op pc.

FO4_Add-On_Pack_far_harbor_1000 FO4_Add-On_Pack_v8-auto_1000 FO4_Add-On_Pack_wasteland_workshop_1000