fbpx

In beeld: Jon Snow speelt schurk in Infinite Warfare

Niet alleen speelt Christopher ‘Kit’ Harington de coole doch lichtjes neerslachtige ridder Jon Snow in HBO’s superreeks Game of Thrones, hij wordt ook de bad guy in Call of Duty: Infinite Warfare. En dat ziet er als volgt uit.

Harington kruipt voor Infinite Warfare in de huid van Admiral Salen Kotch, een van de leiders van het Settlement Defense Front. Als we Activision mogen geloven, speelt Kotch een aanzienlijke rol in het verhaal:


“Kotch zit de speler voortdurend op de hielen in de campaign van Infinite Warfare, wat uiteindelijk leidt tot een dramatische confrontatie.”

De foto’s werden genomen tijdens een performance capture in Londen. Ontwikkelaar Infinity Ward moest zich aanpassen aan het schema van Kit Harington, omdat hij momenteel te zien is in het theaterstuk Doctor Faustus.

Kit1

De acteur was trouwens niet de enige bekende aanwezig tijdens de mocap-sessie. Ook regisseur Guy Ritchie (Snatch) werkt samen met Infinity Ward. In totaal nam de performance capture zo’n week in beslag.

Taylor Kurosaki, narrative director van Infinite Warfare, werkte graag met Kit Harington samen:

“Harington wordt nu het gezicht van de vijand. (…) Het was geweldig om met hem samen te werken omdat hij nog nooit een slechterik gespeeld heeft. Ik denk dat hij ervan genoten heeft, want hij liet zich volledig gaan, leefde zich in het personage en in het gedachtegoed van het Settlement Defense Front.”

Het ziet ernaar dat Kit Harington een behoorlijk gevaarlijke kerel wordt in Infinite Warfare.

Kit2Kit3

Een reactie achterlaten