fbpx

Beelden opgedoken van singleplayer campaign Black Ops 4

black ops 4 soldier gun

Activision liet al van meet af aan weten dat Call of Duty: Black Ops 4 geen verhaalmodus zou hebben, in de plaats zou het de batte royale modus Blackout krijgen. Een Call of Duty zonder singleplayer? De community reageerde best geschokt. Maar toch is er ooit een campagne voor Black Ops 4 in ontwikkeling geweest. Daar zijn nu voor het eerst de ruwe alphabeelden van opgedoken. Die kan je onderaan dit bericht bekijken (wel even skippen naar 1:25 wegens irritante roepTuber)

De video dook oorspronkelijk op in deze Reddit post. Zoals in de meeste Call of Duty campagnes, moest je je ook hier een weg vechten door een variatie aan locaties terwijl je tal van bad guys overhoop knalt. Niets wereldschokkends dus, al had hier wel meer kunnen achter zitten. Meteen bij het begin van de video krijgt de speler de opdracht om de CEO van Aquilus te vinden. Een oorlog tegen multinational met de eventuele operators als sub-bosses? Dat had nog kunnen werken.


Nu goed, met het vermoedelijke Call of Duty: Black Ops Cold War kan ontwikkelaar Treyarch zich opnieuw bewijzen. Wij hopen alvast dat de game ook de veteraan Reznov terugbrengt. Want naast Captain Price is dat ongetwijfeld een van de coolste personages uit de reeks.

Een reactie achterlaten