fbpx

Bedrijf SUP3R5 brengt zwarte PS5 op de markt

PS5 black

Hoewel de PlayStation 5 met zijn witte faceplates een elegant design heeft, hadden veel gamers liever een zwart model gezien. Die wens komt nu uit, want het Amerikaanse bedrijf SUP3R5 brengt een zwarte retro-geïnspireerde PlayStation 5 op de markt.

Met de matzwarte PS5 willen de makers een hulde brengen aan Sony’s populairste console: de PS2. Het is dan ook niet verrassend dat het design van deze gelimiteerde PS5 knipogen vertoont naar zijn voorganger. Frappant: de productie van dit model staat volledig los van Sony. Hopelijk krijgt Sup3r5 binnenkort geen legertje advocaten van Sony aan de deur.


Wie een consoles wil scoren, zal snel moeten zijn. De pre-orders starten op 8 januari. De consoles worden volgens de makers wereldwijd verzonden, maar de oplage is bijzonder beperkt: slechts 304 consoles worden in deze uitvoering gemaakt. Dat getal is een verwijzing naar de originele release van de PS2: 03/04/00. Op een zwarte DualSense maak je meer kans, want daarvan worden 500 van gecreëerd.

Natuurlijk jaagt de beperkte oplage het prijskaartje de hoogte in. Voor een zwarte PS5 Digital betaal je 649 dollar. Voor een zwarte DualSense tel je 99 dollar neer. Bestellen kan hier.

PS5 30

PS5 30 II

 

Een reactie achterlaten