fbpx

The Quiet Man verschijnt al op 1 november

Square Enix heeft bekendgemaakt dat zijn mysterieuze titel The Quiet Man vanaf 1 november in de digitale rekken ligt. De beat’em up komt naar PS4 en PC en krijgt zowel een standaard als een gelimiteerde editie.

Hoewel de game een zeer kort ervaring biedt die je op één avond kan uitspelen, blijft de snelle releasedatum een verrassing. Algemeen werd gedacht dat de game iets langer in de pijpleiding zou zitten.


Wie de game in de PlayStation Store koopt tussen 1 en 15 november, krijgt een gratis upgrade naar de Limited Edition. Die bevat een dynamisch thema en 8 exclusieve avatars. Via Steam krijg een set van 7 desktop wallpapers. Beide platformen geven tijdens deze periode ook 10% korting op de prijs, die 14,99 euro bedraagt.

In The Quiet Man, dat intense combat combineert met cinematische cutscenes, kruipen spelers in de huid van de dove protagonist Dane. De jongeman probeert te achterhalen waarom een gemaskerde man zijn favoriete zangeres Layla kidnapte. Check hieronder de officiële gameplay van de game.

Een reactie achterlaten