fbpx

Bayonetta 4 bevestigd door regisseur van de reeks

Bayonetta

Wie had gedacht dat Bayonetta 3 het einde van de reeks zou zijn, zit ernaast. Regisseur Hideki Kamiya heeft immers bekendgemaakt dat er plannen zien voor een vierde deel. Dat, of de man was zijn volgers aan het beetnemen.

Kamiya onthulde de plannen voor Bayonetta 4 als antwoord op kritiek op het einde van het derde game. Om spoilers te vermijden, bespreken we dat hier niet, maar laten we zeggen dat veel spelers er niet tevreden mee zijn. Kamiya vond ‘dat het einde van Bayonetta 3 allicht niet correct overgebracht is bij alle fans. Als gevolg ‘gelooft-ie dat Bayonetta 4 een onverwachte nieuwe twist brengt voor iedereen’.


Om te vermijden dat fans zouden beweren dat Bayonetta 4 een last-minute beslissing zou zijn, ging Kamiya nog verder. ‘Wanneer Bayonetta 4 verschijnt, zijn er sowieso fans die zullen beweren dat de game gebaseerd is op een plotse ingeving, maar dat is niet zo’, aldus de man.

Het lijkt er dus op dat de plannen voor een vierde game er altijd al waren. En dat het einde van Bayonetta 3 daar de fundamenten voor legt.

Een reactie achterlaten