fbpx

Bayonetta 3 verschijnt op 28 oktober

Verrassing! Nintendo heeft uit het niets de releasedatum van Bayonetta 3 aangekondigd. De langverwachte actiegame die in 2017 werd aangekondigd, komt op 28 oktober eindelijk naar de Nintendo Switch.

In het derde deel van de actieserie neem je opnieuw de rol op van heks Bayonetta die met haar kapsel de meest geschifte aanvallen kan uitvoeren. Dit keer bundelt ze de krachten met de zwaardvechtster Viola (die vergezeld wordt van de katachtige demoon Cheshire) en neemt ze het op tegen een kwaad dat de mensheid dreigt in een chaos te storten.


In de trailer zien we Bayonetta in verschillende outfits, rijdend op de rug van een  gigantische krab, op een tank en over-the-top combo’s uitvoeren tegen allerlei demonische bosses. Naast Bayonetta kan je ook aan de slag met Viola, een heks in opleiding.

Naast de standaardversie brengt Nintendo ook een speciale Trinity Masquerade Edition uit. Die bevat een 200 pagina’s tellend artbook over de hele Bayonetta-trilogie. Nog beter nieuws: de originele Bayonetta komt op 30 september als standalone fysieke release naar de Switch.

HAC Bayonetta3

Een reactie achterlaten