fbpx

Battlefield V krijgt laatste update in juni

Battlefield V

Ontwikkelaar DICE heeft bekendgemaakt dat de ondersteuning van Battlefield V er bijna op zit. Na Into The Jungle, het hoofdstuk dat nu loopt, krijgt de shooter nog één grote update. Daarna krijgt de shooter geen content updates meer.

Into The Jungle wordt nog een laatste keer geüpdatet op 29 april. De volgende – en laatste – grote update staat daarna gepland voor juni, maar aangezien de werknemers van DICE ook van thuis uit werken kan die update vertraging oplopen.


Wat er juist in de laatste update gedropt wordt, wilde DICE nog niet kwijt. Al belooft de studio wel ‘nieuwe wapens, nieuwe toevoegingen en wat game tweaks’. Na die patch dus geen grote extra’s meer, maar de studio laat de community niet in de steek. Zo belooft DICE de #FridayNightBattlefield te herintroduceren en Throwback Thursday terug te brengen.

Ook onderhoudswerken en anti-cheatsystemen blijven actief, zodat alle gamers ongestoord kunnen blijven knallen.

REACTIES (1)

  1. Damadtree

    Ongetwijfeld mijn minst favoriete BF ooit. En ironisch gezien speel ik hem nog altijd en heb ik er wss meer uren in gestoken dan de rest, maar dat ligt grotendeels aan de free DLC waar ik tijd voor blijf investeren. Ik ben blij dat het bijna gedaan is met de updates, ik wacht al lang op het volgend deel… Ook de meest irritante community die ik ervaren heb sinds de COD reeks, campers galore.
    De controls, die nochtans altijd grotendeels op default staan en full sensitivity op PS4 pro, voelen anders aan naargelang de dag, het uur, de server, enz, en voelen NOOIT consistent of kwaliteitsvol aan. De menu’s crashen mijn console dagelijks, de waslijst gaat maar door. Ik speel hem al vanaf launch en het was de meest stressvolle game ervaring ooit.

Een reactie achterlaten