fbpx
Nieuws

Battlefield V krijgt laatste update in juni

Battlefield V
Reacties (1)
  1. Damadtree schreef:

    Ongetwijfeld mijn minst favoriete BF ooit. En ironisch gezien speel ik hem nog altijd en heb ik er wss meer uren in gestoken dan de rest, maar dat ligt grotendeels aan de free DLC waar ik tijd voor blijf investeren. Ik ben blij dat het bijna gedaan is met de updates, ik wacht al lang op het volgend deel… Ook de meest irritante community die ik ervaren heb sinds de COD reeks, campers galore.
    De controls, die nochtans altijd grotendeels op default staan en full sensitivity op PS4 pro, voelen anders aan naargelang de dag, het uur, de server, enz, en voelen NOOIT consistent of kwaliteitsvol aan. De menu’s crashen mijn console dagelijks, de waslijst gaat maar door. Ik speel hem al vanaf launch en het was de meest stressvolle game ervaring ooit.

Geef een reactie

Contacteer ons

Algemene vragen?
info@invader.be
Vragen aan de redactie?
redactie@invader.be
Wil je graag adverteren?
sales@invader.be

Redactie-adres

Redactie Invader
Potaardestraat 77
9250 Waasmunster

Nieuwsbrief