fbpx

Battle royale game Hyper Scape lanceert op 11 augustus

Ubisoft heeft aangekondigd dat zijn free-to-play batte royale Hyper Scape vanaf 11 augustus lanceert op PS4 en Xbox One. Diezelfde dag gaat ook het eerste seizoen van start. En dat brengt meteen nieuwe goodies met zich mee.

Wie met een streepje voor aan de game wil beginnen, kan best wel even in de beta duiken. Dit weekend vindt namelijk de open beta plaats, exclusief op pc. Speel je de speltest minstens één uur? Of kijk je één uur naar een Hyper Scape streamer op Twitch die de Crowncast Twitch-extensie heeft geactiveerd, dan krijg je zomaar even 600 Bitcrowns op 11 augustus. Die dankzij cross-progressie overgedragen kunnen worden naar console.


Op launch dag kan je eindelijk ook op consoles aan de slag met de game. Wie zijn Uplay-account gekoppeld heeft aan pc en consoles, kan alle vrijgespeelde cosmetische items vanuit de beta behouden.

Natuurlijk barst de strijd meteen los met het startsein van het eerste seizoen op 11 augustus. En dat seizoen brengt direct nieuwe content naar de game. Bovenop de bestaande 11 wapens en 11 hacks, krijg je namelijk de Dragonfly, een wapen dat perfect is om tegenstander neer te kogelen op middellange afstand. De nieuwe hack laat je dan weer toe om toe om onbewuste vijanden in de val te lokken. Verder zijn er aantal tijdelijke spelmodi bovenop de standaard modi van Solo en Squad Crown Rush.

Spelers die meer willen weten over het verhaal worden ook beloond in het eerste seizoen. Zo is er een een mysterie in de Hyper Scape gecreëerd door Prisma Dimensions en het is spelers om uit te pluizen wat er juist gaande is. Daarvoor moeten ze op zoek naar Memory Shards, die meer duiding geven bij de personages en de overkoepelende wereld.

Zoals elke battle royale introduceert ook het eerste seizoen van Hyper Scape een Battle Pass. Die bevat 100 tiers aan exclusieve items. Zoals we we gewend zijn van een Battle Pass, introduceert Ubisoft ook een gratis en een premium track. De premium track is verkrijgbaar voor 950 Bitcrowns en spelers kunnen de valuta vrijspelen door de game te spelen of door hun kredietkaart te gebruiken.

In ieder geval kan je de nieuwste battle royale vanaf 11 augustus uitproberen. Ga jij er een keertje mee aan de slag?

Een reactie achterlaten