fbpx

Batman: Return to Arkham uitgesteld naar 'latere datum'

Gamers die die reikhalzend uitkijken naar de Batman: Return to Arkham zijn eraan voor de moeite. De remastercompilatie voor PS4 en Xbox One is uitgesteld naar een latere datum. Warner Bros. kan nog niet zeggen wanneer de game zal verschijnen.

Oorspronkelijk zou Batman: Return to Arkham op 29 juli verschijnen. Dat de game nu nog uitgesteld wordt naar een onbekende datum, komt als een donderslag bij heldere hemel. Warner Bros. geeft aan dat de game nog niet aan de verwachtingen voldoet:


Na het bekijken van de vooruitgang van het project heeft Warner Bros. Games besloten de game uit te stellen. We willen het team van Virtuous Games extra tijd geven zodat ze een afgewerkte Batman Arkham-ervaring kunnen afleveren. 

Aan een nieuwe releasedatum wil de uitgever zich nog niet wagen. Pas wanneer ze zeker zijn dat de game klaar is voor release wordt een nieuwe datum aangekondigd.

Warner Bros. heeft duidelijk geleerd uit eerdere fouten. Normaal stelt het niet snel games uit, maar de uitgever kan zich geen tweede chaotische release als die van Batman: Arkham Knight op pc permitteren.

Een reactie achterlaten