fbpx

“Nieuwe Batman-game wordt groter dan GTA V”

Batman

Er zijn nieuwe details opgedoken over de nieuwe Batman-game. Die zou Batman: Arkham Crisis heten en volgens een insider een openwereldgame zijn die bijna tweemaal zo groot is als die van GTA V. Batman: Arkham Crisis zou nog dit jaar verschijnen.

De informatie is afkomstig van een Quality Asssurance Tester voor Warner Bros. Montreal, die zijn mond voorbij gepraat heeft in een Discord Server. De kerel beweert dat Batman: Arkham Crisis het volgende deel wordt in de Arkham-reeks. Het verhaal is gebaseerd op de comic-reeks waarin de Court of Owls centraal staat. De map van de game is bijna dubbel zo groot als die van GTA V en er is mogelijkheid om de wereld te verkennen met een maat via co-op multiplayer. Batman: Arkham Crisis zou zelfs al dit najaar in de rekken liggen.


Leuk detail: op de LinkedIn-pagina van WB Montreal staat te lezen dat de studio werkt aan open wereld game in het DC universum. Is dat dezelfde game waarover de speltester spreekt? Onzeker, want de volledige Arkham-reeks staat op naam van Rocksteady Studios. Waarom dan die shift naar een andere studio? Geen idee.

Hoewel het een gerucht blijft, is het leuk om weten dat we dit najaar misschien opnieuw meppen kunnen uitdelen met The Dark Knight. Ook al kloppen de details waarschijnlijk niet helemaal.

REACTIES (1)

  1. Nicolas Legley

    Jullie maken mijn avond goed

Een reactie achterlaten