fbpx

Batman Arkham Collection komt in september naar PS4 en Xbox One

Arkham

Nadat de game opeens op Amazon verscheen bevestigt ontwikkelaar Rocksteady Studios dat Batman: Arkham Collection er inderdaad aankomt. De game voor PS4 en Xbox One bundelt alle Batman: Arkham-games van Rocksteady op één schijfje. Vanaf 6 september kan je ermee aan de slag.

De bundel brengt Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight naar de huidige generatie consoles, inclusief alle uitbreidingen. Daarbovenop krijgen fans in Europa voor het eerst ook de Earth 2 Dark Knight skin, die voordien enkel verkrijgbaar was in de VS en Canada.


Let wel: de Earth 2 Dark Knight skin blijft een PS4-exclusive item, alsook de extra Scarecrow Nightmare missies uit Batman: Arkham Knight. Het zijn elementen die ook via de nieuwe bundel dus exclusief blijven voor PS4. Ook de game Batman: Arkham Origins zit er niet bij, omdat die niet ontwikkeld werd door Rocksteady Games.

Batman: Arkham Collection wordt op de Britse Amazon verkocht voor 40 Britse pond. Verwacht een gelijkaardig prijskaartje bij ons. Hieronder alvast de steelbook case die gelekt werd via Amazon.

Arkham

REACTIES (1)

  1. Nicolas Legley

    Persoonlijk vond ik origins zo slecht niet.

Een reactie achterlaten