fbpx

Bart De Wever: “Ik word zot van mensen die altijd willen gamen”

Bart De Wever, ofte de belangrijkste politicus van het land, heeft het lastig met mensen die willen gamen. En zeker met mensen die op élk vrij moment willen gamen. Op zijn Instagram en Facebook geeft de NVA-voorzitter zijn ongezouten mening over het favoriete tijdverdrijf van zijn zoon.

De foto toont hoe zoonlief aan het gamen is, dit op een wel erg kleine tv. De Wever schrijft erbij: “Ben ik de enige die onderhand zot wordt van dat willen gamen tijdens ieder vrij moment? Zo’n zonde van de tijd…”. Waarmee hij zijn ‘liefde’ voor videogames niet onder stoelen en banken steekt.


 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ben ik de enige die onderhand zot wordt van dat willen gamen tijdens ieder vrij moment? Zo’n zonde van de tijd…

Een bericht gedeeld door Bart De Wever (@bartdewever1) op

Gezien het merendeel van de Vlamingen onder de 50 jaar ooit al eens gegamed heeft in zijn leven, had elk zinnig mens de storm aan negatieve reacties kunnen voorspellen. De comments op deze post variëren van “OK, boomer”, tot “U en uw collega’s zijn evenzeer zonde van de tijd” en “Ge zijt burgemeester. Koop die jongen toch een betere tv om zijn games op te spelen.” Met alle comments – zeker met die laatste – zijn we het eens. Maar geniet vooral zelf van de comments.

De Wever bewijst met dit soort posts vooral dat de generatiekloof tussen de politicus en jongeren bijzonder diep is. Misschien best een nieuwe Facebook-campagne opzetten om de imagoschade te beperken?

Een reactie achterlaten