fbpx

Bandai Namco kondigt Bless Unleashed aan

Bandai Namco is op dreef. Na de onthulling van The Dark Pictures Anthology op Gamescom, heeft de uitgever nog een nieuwe game aangekondigd. Bless Unleashed wordt een mmorpg waarin je het mag opnemen tegen reusachtige draken. Enige nadeel: de game staat enkel gepland voor Xbox One.

Laat dat de pret niet bederven, want Bless Unleashed speelt zich af in een rijke wereld, waarin Goden en mensen samenleven. Spelers moeten het opnemen tegen een slechte godin en tijdens je queeste leg je een waaier geheimen bloot over de geschiedenis en de wereld.


Tijdens je avontuur om de waarheid te achterhalen, kom je oog in oog te staan met tal van mythische beesten. Aan jou om de monsters uit te schakelen met vette combo’s en een cool vechtsysteem dat de mosterd haalt bij action games.

Dankzij de Unreal Engine 4 is Bless Unleashed trouwens een mmorpg op maat gemaakt voor consoles. Bandai Namco belooft op grafisch vlak een prachtige ervaring en daarnaast krijgen we geen ingewikkelde controls, afkomstig van een pc-configuratie.

De game verschijnt voor Xbox One in de lente van 2019 en wordt allicht een timed exclusive. Athans, dat doet het volgende bericht op Twitter vermoeden. Een release op PS4 is dus niet uitgesloten.

Een reactie achterlaten