fbpx

Assassin’s Creed VR Escape Room komt naar België en Nederland

Na het succes van de eerste Assassin’s Creed VR Escape Room komt Ubisoft aanzetten met een tweede. De VR Escape Room krijgt de titel Beyond Medusa’s Gate mee en is vanaf 7 mei speelbaar in België en Nederland.

Deyond Medusa’s gate speelt zich af in het voormalige Griekenland uit Assassin’s Creed Odyssey. Teams van twee of vier spelers hebben een uur de tijd om hun weg uit een Egeïsche kustgrot te vinden. Daar ligt het legendarische schip van de Argonauten klaar om ze op te halen. Om de ontsnapping tot een succes te maken moeten de spelers zich een weg banen langs raadsels en andere obstakels, waarbij teamwork een must is. Bij aanvang kunnen deelnemers hun eigen avatar kiezen en aanpassen met diverse Griekse accessoires.


Zin om te VR-uitdaging aan te gaan? In België kan je terecht bij Vise Reality te Wezet (nabij Luik). In Nederland kan je op drie verschillende locaties de Assassin’s Creed VR Escape Room testen: in Eindhoven (Enversed Entertainment), Breda (Victor Romeo) en Utrecht (The VR Room).

Alle info over Ubisofts VR Escape Rooms kan je hier vinden.

Een reactie achterlaten