fbpx

Assassin’s Creed Valhalla: The Siege of Paris komt deze zomer

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat The Siege of Paris uitbreiding van Assassin’s Creed Valhalla vroeger verschijnt dan verwacht. De expansie zou deze zomer komen. Een vaste releasedatum is er helaas nog niet.

In The Siege of Paris val je met Eivor Francia binnen om de Franse hoofdstad te bestormen. Volgens de officiële beschrijving zullen spelers nieuwe bondgenoten moeten zoeken in het vreemde land, om zo de geheimen van de vijand te weten te komen.


Cool is dat de Black Box infiltraties een comeback maken in de expansie. Die missies zijn gebaseerd op een eenvoudig concept: als speler krijg jij een doel en het is aan jou om te bepalen hoe je dat doel bereikt of uitschakelt. Verder krijgen we nieuwe wapens, uitrustingen, vaardigheden en zelfs vijanden.

Hadden we trouwens al verteld dat Ubisoft een tweede jaar aan post-launch contect voor Assassin’s Creed Valhalla heeft gepland? Dus dit jaar geen nieuwe telg in de reeks, wel extra Viking-avonturen. Het lijkt erop dat Eivor nog een eitje te pellen heeft met Odin.

Voor we het vergeten: in navolging van Odyssey en Origins krijgt ook Valhalla een Discovery Tour. In die modus, genaamd Viking Age, kunnen spelers de map verkennen zonder bedreigingen om meer te leren over de Viking-cultuur. De Discovery Tour is trouwens een gratis toevoeging.

Ubisoft is dus nog lang niet klaar met Assassin’s Creed Valhalla. We zullen onze bijl nog maar eens slijpen, zeker?

Een reactie achterlaten