fbpx

Assassin’s Creed Valhalla: Siege of Paris verschijnt 12 augustus

AC Valhalla

Tijd om schedels te splijten, want Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de Siege Of Paris uitbreiding van Assassin’s Creed Valhalla op 12 augustus verschijnt. Slijp alvast je strijdbijl om de Franse hoofdstad te belegeren.

In Siege of Paris zakken Eivor en crew af naar de nieuwe regio Francia, waar je nieuwe bondgenoten mag zoeken en tal van queesten mag ondernemen. De expansie bevat heel wat nieuwe wapens, uitrusting, vaardigheden, vijanden en meer.


Voorafgaand aan de release van Siege of Paris, heeft Ubisoft alvast update 1.3.0 gedropt. Die voegt tal van extra’s aan de game toe, waaronder het Sigrblot Festival. Dat event loopt van 29 juli tot 19 augustus.

Om deel te nemen aan de festiviteiten, moet je Engeland bereikt hebben en het Grantebridgescire of Ledecestrescire hoofdstuk afgerond hebben. Je vestiging van Ravensthorpe moet ook minstens level 2 zijn.

De activiteiten spelen zich vooral af rond het kampvuur. Het gaat om:

  • Flyting, gevechtstoernooien en dobbelspellen
  • Drie nieuwe missies
  • Exclusieve beloningen zoals decoraties voor Ravensthorpe, wapens en meer.

Verder zal de update ook eenhandige zwaarden toevoegen als wapen. En ook de optie om levels van vijanden te schalen op basis van je eigen level. Voordien gebeurde dat niet, waardoor een hoop tegenstanders nogal snel het leven lieten.

Een goeie voorbereiding om op 12 augustus de Franse hoofdstad te veroveren.

Een reactie achterlaten