fbpx

Assassin’s Creed Rebellion aangekondigd voor iOS en Android

Het Oude Griekenland biedt heel wat bezienswaardigheden in Assassin’s Creed Odyssey, maar binnenkort kunnen we ook met orde der sluipmoordenaars aan de slag op onze smartphone. Ubisoft heeft namelijk de strategische RPG Assassin’s Creed Rebellion aangekondigd.

Rebellion brengt verschillende Assassins zoals Ezio, Shao Jun en Aguilar samen om in verschillende regio’s de Tempeliers te lijf te gaan. Aan jou om je eigen Assassin Orde op te richten, waarbij je kan kiezen uit maar liefst 40 personages. Level up en word uiteindelijk sterk genoeg om de Tempeliers te verslaan.


Natuurlijk is een sterke basis een noodzaak, dus kan je je fort uitrusten met wapenkamers, trainingsruimtes, medicijnkasten en veel meer.

Zoals in Brotherhood, kan je je verschillende onderdanen op missies sturen om ze sterker te maken. Al vergt dat wel wat meer planning. Zo heeft elk personage unieke vaardigheden, die je strategie bepalen. Stealth? Of alles op je pad aan gort slaan?

Last, but not least zijn er ook tijdelijke events, die je toegang geven tot legendarische assassins en coole beloningen.

Een reactie achterlaten