fbpx

Assassin's Creed Origins krijgt educatieve free roam mode

Videogames dienen niet alleen als entertainment, ze brengen spelers vaak ook wat bij. Neem nu Assassin’s Creed. Sta je even de prachtige architectuur uit de renaissance te bewonderen, krijgt Ezio plots een pijl door zijn knie. Niet zo in Assassin’s Creed Origins, want speciaal voor de game introduceert Ubisoft een aparte Discovery Mode waarmee je een relaxerende en educatieve reis doorheen het Oude Egypte kan beleven.

Hoe gaat het in zijn werk? Vanaf 2018 krijgt de game een gratis update, die toelaat om alle gevechten, verhaalmissies, quests en challenges uit te schakelen. Zo kan je rustig de wereld verkennen op een kameel en de wonderen van het Oude Egypte opsnuiven zonder afleidingen. Op die manier kan je meer te weten komen over de cultuur en geschiedenis van het koninkrijk.


Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vijanden die je met zwaard in de hand al schreeuwend tegemoet lopen, want in de Discovery mode kan je dat allemaal uitschakelen. Sterker nog, de modus biedt zelfs een aantal digitale rondleidingen waarbij historici en Egyptologen je alles vertellen over de Egyptische leiders en cultuur.

Klinkt cool allemaal, al rest natuurlijk wel de vraag hoe uitgebreid deze Discovery Mode zal zijn.

ACO_DiscoveryTour_Evisceration_PR_170927_5_1506340046.30pm_UK_time

Een reactie achterlaten