fbpx

Assassin’s Creed Odyssey kan je gewoon in je browser spelen

Google heeft een video online gezwierd van zijn nieuwste streaming service Project Stream. Doel van dat project is om iedereen topgames te laten spelen in zijn browser. En dat zonder verlies van kwaliteit. De softwaregigant wil dat bewijzen met een demonstratie van Ubisofts nieuwste titel: Assassin’s Creed Odyssey.

Project Stream laat gamers toe om topgames zoals Assassin’s Creed Odyssey te streamen en spelen in een browser-scherm. De eerste beelden zijn behoorlijk indrukwekkend. De video hierboven runt namelijk met een 1080p-resolutie aan 60 frames per seconde.


Natuurlijk zegt dat niets over de eigenlijke kwaliteit van de service tot we die live aan het werk kunnen zien. Bovendien weten we ook niet in welke omgeving deze test gedaan werd. Maar als deze video een exacte weergave is van de ervaring, is dat allesbehalve slecht.

Op 5 oktober lanceert Google zijn Project Stream, al is de service nog niet voor iedereen toegankelijk. Je kan je via deze website opgeven om te testen, maar in eerste fase kunnen enkel inwoners van de VS die testen.

Een reactie achterlaten