fbpx

Assassin’s Creed Netflix-serie verliest showrunner

AC Brotherhood

Alweer slecht nieuws voor een Netflix-productie: de Assassin’s Creed serie heeft zijn showrunner Jeb Stuart verloren. Stuart liet weten dat hij niet langer meer gelinkt is aan het project.

Jeb Stuart, bekend van Die Hard en The Fugitive, liet tijdens een interview met filmwebsite Collider weten dat hij opstapte wegens na een creatief meningsverschil. Toch verliet hij het project niet met slaande deuren.


De productie van de Assassin’s Creed tv-serie verhuisde van Los Angeles naar Londen. Daarbij werden ook leidinggevenden overgeplaatst naar Londen. Het nieuwe productieteam in Londen moest Stuarts visie voor de serie overnemen in plaats van haar eigen visie uit te werken. En dat resulteerde in onenigheid.

Stuart stapte op, maar verliest er echter geen slaap door. Hij gelooft oprecht dat de serie uitstekend wordt als ze verschijnt, omdat het een geweldige franchise is.

Netflix maakte eerder al bekend dat enkele vertegenwoordigers van Ubisoft optreden als uitvoerend producent voor de reeks, dus fans hoeven zich geen zorgen te maken. Dat gezegd zijnde, bevond het project zich afgelopen september nog in een zeer vroeg stadium. Wanneer we de serie gaan zien, is dus niet bekend…

Een reactie achterlaten