fbpx

Assassin's Creed Origins krijgt Nightmare mode en… chocobo's?

Enkele maanden geleden ging in Final Fantasy XV het Assassin’s Festival van start in Lestallum. Noctis en co mochten hun assassin-outfit aantrekken en daarmee was de eerste cross-over tussen beide reeksen een feit. Het stopt echter niet bij het festival, want momenteel teaset Ubisoft een chocobo als vervoersmiddel voor Assassin’s Creed Origins.

De Franse uitgever heeft namelijk een afbeelding de wereld ingestuurd van een chocobostaart, midden in de woestijn. Schijnbaar zou het beest vrij te spelen zijn door een gratis in-game quest, die toegevoegd wordt bij de volgende update.


Die update heeft trouwens meer voor je in petto, want hij brengt onder meer de Nightmare moeilijkheidsgraad en Horde Mode. Alsook een mogelijkheid om de levels van vijanden te scalen naar je eigen level. Ideaal voor die onafgewerkte quests in gemakkelijkere gebieden.

De update verschijnt nog deze maand. Als Ubisoft nu ook nog een feature toevoegt zodat we chocobo races kunnen houden rond de piramides van Gizeh, zijn we helemaal tevreden.

Een reactie achterlaten