fbpx

Assassin's Creed krijgt nieuwe collectie figurines

Geen Assassin’s Creed dit jaar? Dat had je gedacht! Ubisoft breidt zijn Assassin’s Creed Legacy Collection uit met enkele vette nieuwkomers. Vanaf vandaag kan je drie bustes van Assassin’s Creed-helden pre-orderen of Leap of Faith bestellen, een statue waarbij Ezio zijn dodensprong demonstreert.

De bustes van Altaïr en Ezio zijn 19 centimeter hoog en vanaf 5 juli 2016 verkrijgbaar. Van de Altaïr-buste is ook een gelimiteerde bronzen versie beschikbaar. Voor een buste betaal je 40 euro, maar Ubisoft heeft een tijdelijke actie lopen waarbij je 114,95 euro betaalt wanneer je ze alledrie pre-ordert.


De Leap of Faith Statue kost 59,95 euro en is nu te koop in de Uplay Shop. Voor Assassin’s Creed-verzamelaars die nu al willen verwateren, heeft Ubisoft enkele video’s en afbeeldingen klaar.

AC_ALTAIR_BRONZE_BUST_FIGURINE_MOCKUP_HD

AC_ALTAIR_BUST_FIGURINE_MOCKUP_HD

AC_EZIO-REVELATIONS_BUST_FIGURINE_MOCKUP_HD

AC2_EZIO-LOF_FIGURINE_MOCK-UP_NL

 

REACTIES (4)

 1. Yoshi Mertens

  Ezio en Altaïr zullen de beste Assassins blijven imo! Sinds blackflag is men aandacht sterk verminderd voor AC, maar deze collector items doen me toch terugblikken op een reeks mooie games en nostalgie 🙂

 2. s7eben

  Nice beeldjes
  Ze waren de 2 beste assassins en ik zie daar weinig verandering in komen. De nieuwe van assassins creed zijn, naar mijn mening slechter dan de eerste.
  De prijs voor zo n beeldje valt ook nog mee omdat het een collectors-item is.

 3. StraightOuttaBelgium

  Stralen toch iets nostalgisch uit die beelden. Mis die assassin’s creeds met Altaïr en Ezio in de hoodfrol toch wel. De setting en het verhaal van die eerste games waren toch meer mijn ding.

 4. JButter

  Ik wil die Altair en Ezio zeker nog, maar ze zijn iets te duur voor beeldjes die je neerzet, af en toe naar kijkt en daar blijft het bij. Maar wachten tot ze een keer in de aanbieding zijn. 🙂

Een reactie achterlaten