fbpx

Assassin’s Creed komt naar Nintendo Switch

Na Mario+Rabbids: Kingdom Battle heeft Ubisoft terug een oogje op Nintendo. Zo erg zelfs, dat de Franse uitgever zijn bekendste reeks naar Nintendo’s hybride console wil brengen. Yup, Assassin’s Creed 3: Liberation Collection is gespot voor de Switch.

Enige nuancering is wel nodig. De bundel werd namelijk aangekondigd als een onderdeel van de season pass voor Assassin’s Creed Odyssey. Al heeft Ubisoft niet veel later beslist om Assassin’s Creed 3: Liberation Collection ook los te verkopen. Voor PS4, Xbox One, pc en nu dus ook Nintendo Switch.


Ubisoft wil de collectie niet officieel aankondigen voor de Switch, al dook de bundel op via verscheidene Tsjechische retailers. Wij gokken dat die box art wel the real deal is.

Vorig jaar maakte Ubisoft al bekend dat Assassin’s Creed Odyssey naar de Nintendo Switch zou komen. Niet gewoon op disk, maar via Nintendo’s streamingdienst. Sinds oktober kunnen Japanse gamers dus gewoon Odyssey streamen op hun Nintendo Switch. Of de streamingdienst ook naar de rest van de wereld komt, is niet bekend.

Dat Ubisoft steeds meer oog krijgt voor de Switch is dan weer goed nieuws.

Een reactie achterlaten