fbpx

Ashly Burch keert terug voor Life is Strange prequel

Wie Life is Strange: Before the Storm gespeeld heeft, merkte allicht op dat Chloe een andere stem heeft dan in de eerste game. Toch mogen fans van haar originele stemmenwerk beginnen juichen, want de oorspronkelijke stem-actrice Ashly Burch herneemt haar rol in de bonus-episode van de prequel.

Niet echt consequent om badass Chloe in dezelfde game van twee verschillende stemmen te voorzien, maar goed. Burch moest de rol aanvankelijk aan zich laten voorbijgaan door een staking van de vakbond van voice actors. Om een uitstel van de releasedatum te vermijden, nam Rhianna DeVries de rol van Chloe aan voor de prequel. En nu switchen ze dus opnieuw voor de bonus-episode.


Die bonus-episode is enkel beschikbaar bij de Deluxe Edition van de game en brengt Max en Chloe weer samen. Tijdens de extra episode zal Rhianna DeVries natuurlijk blijven samenwerken met het team. Een statement van ontwikkelaar Deck Nine:

“The team here were thrilled to hear the news that both Hannah Telle and Ashly Burch were able to come back together to voice Max and Chloe. We were really happy with Rhianna DeVries’ performance as Chloe in Before the Storm and the fan reaction to her has been great, she’ll continue to work closely with us as part of a really close team we have created.”

Wie trouwens geen andere rollen op Ashly Burch kan plakken: de dame deed ook het stemmenwerk voor Aloy in Horizon: Zero Dawn en Cassie Cage in Mortal Kombat X.

Een reactie achterlaten