fbpx

Apex Legends lekte jaar geleden al, maar niemand die het geloofde

Apex Legends

Grappig nieuws vanuit het Titanfall-universum, want Apex Legends was eigenlijk helemaal geen verrassing. De game lekte een klein jaar geleden via Reddit, maar er was niemand die de originele poster wilde geloven.

Reddit user Hiticonic deelde zo’n 11 maanden geleden al een prototype van de Apex Legends map op de subreddit van Titanfall. De man postte de afbeelding hieronder, maar die was volgens de community niet echt. Toegegeven, er is nog heel wat veranderd, maar de gelijkenissen zijn niet te ontkennen:


Apex Legends leak

Helaas voor Hiticonic kreeg de map gigantisch veel downvotes. Sommige gebruikers hoopten zelfs dat dit nooit zou gebeuren. Al heeft de persoon in kwestie zich momenteel wel verontschuldigd. Anderen noemden hiticonic ‘fake’, omdat-ie zogezegd zelf een map in elkaar zou boksen om upvotes te halen.

Zelfs de ontwikkelaars vonden het een beetje zielig, want Respawn volgt de community strak op. Nu de map weer naar boven komt, reageerde de community manager het volgende:

“Haha, dat weet ik nog. Het was een geruststelling om te zien dat Reddit users dit als fake bestempelen, maar op dat moment dacht ik nog: ‘Ach ja, volgend jaar kan-ie zeggen dat-ie gelijk had’.”

Dat Apex Legends verscheen uit het niets is dus complete onzin. En zo hebben we ook weer een lesje geleerd: er kan altijd een kern van waarheid inzitten.

 

Een reactie achterlaten