fbpx

Apex Legends krijgt binnenkort heel veel Titanfall content

Als fans van Titanfall zouden we de melding ‘Prepare for Titanfall’ graag nog eens horen. En het lijkt erop dat die wens in vervulling gaat via seizoen 9 van Apex Legends. Ontwikkelaar Respawn Entertainment teaset namelijk de komst van ‘heel wat coole Titanfall content’ voor het nieuwe seizoen van de battle royale shooter.

Het nieuws werd bekendgemaakt door Ashley Reed, senior writer van Apex Legends. Ze teasede tijdens een Twitch-panel dat Titanfall geïntegreerd wordt in de nieuwe update. Op welke manier? Dat verklapte Reed nog niet, maar ze herinnerde fans eraan dat Titanfall een groot deel uitmaakt van hetzelfde universum. Apex Legends begon namelijk als spin-off van de mecha shooter.


Ook Chad Grenier, de game director van Apex Legends, is enthousiast over de aankomende update. “In seizoen 9 ga je heel wat Titanfall content zien in de game,” vertelt hij in een post. “Als Titanfall-fan houd je de update best in de gaten, want er zijn enkele erg coole dingen onderweg.”

Een officiële startdatum voor het negende seizoen van Apex Legends is er nog niet. Het achtste seizoen eindigt op 3 mei, dus wordt aangenomen dat die week het negende seizoen ook start.

Scheuren we dan meteen met Titans over de map in Apex Legends? Daarvoor is het misschien nog wat te vroeg. Wij verwachten enkele typische wapens, skins of personages uit de franchise, om het seizoen af te sluiten met speelbare mechs.

Check hieronder alvast het stukje van de betreffende Twitch-panel.

Een reactie achterlaten