fbpx

Anthem krijgt live-action kortfilm van District 9 regisseur

Over een dikke week ligt Anthem in de rekken en dat zullen we geweten hebben. Speciaal voor de release van de game hebben EA en BioWare de handen in elkaar geslagen met Neill Blomkamp. Je weet wel, de regisseur van een paar science fiction kleppers als Chappie, Elysium en District 9.

De man staat aan het roer van Anthem: Conviction, een live-action kortfilm, die de game moet inleiden. Conviction speelt zich enkele decennia voor het verhaal van de game af en brengt de stad van Fort Tarsis, samen met zijn Freelancers, tot leven. In de video nemen de Freelancers het samen met hun Javelins op tegen de Monitor, de leider van The Dominion. Verwacht dus op z’n minst een paar vette actiescènes met badass special effects. Blomkamp zelf is in ieder geval enthousiast:


“Conviction wordt op een manier verteld waarop de prachtige en meeslepende wereld van Anthem goed tot zijn recht komt. Een wereld die klaarligt om door krachtige Javelins verkend te worden. Een wereld waar het gevaar voor elke afgrond en in elke vallei op de loer ligt.”

Hoe lang de kortfilm is, weten we niet. Al kan je het op 14 februari zelf ontdekken. De volledige film gaat dan live op het YouTube-kanaal van Oats Studios. Check zeker ook de andere video’s op het kanaal. Er zitten een aantal meesterwerkjes tussen.

 

Een reactie achterlaten