fbpx

Anthem brengt zijn endgame in beeld

Veel online multiplayer games kampen met het endgame-probleem. Je hebt het verhaal uitgespeeld, maar nadien valt er nog weinig te beleven. BioWare wil bij de launch van Anthem niet op hetzelfde struikelblok stoten en toont ons nu al wat-ie van plan is met de endgame van de game.

Toegegeven, het kan altijd uitgebreider, maar de basis is er wel. Zo voegt Anthem na het uitspelen van het verhaal maar liefst 3 moeilijkheidsgraden toe. Hoe hoger, hoe beter de uitrusting en materialen die je zal vinden. Waarmee je dus weer sterkere wapens en dergelijke mee kan craften.


Wie een uitdaging zoekt, kan het opnemen tegen Strongholds. Dat zijn missies waarbij je als Squad tot het uiterste moet gaan om de overwinning in de wacht te slepen. Je mag de moeilijkste vijanden in de game te lijf gaan en wordt natuurlijk beloond met vette loot.

Daarnaast zijn er Cataclysms. Dat zijn dodelijke stormen, die de wereld van Anthem tot een gigantische muizenval transformeren. Weersverschijnselen beïnvloeden de gameplay, het terrein is dodelijk, terwijl vijanden zich veel agressiever gedragen.

Klink allemaal behoorlijk cool, al kan je ook gewoon op jacht naar die cosmetische items om je badass look compleet te maken. Check zeker de bovenstaande video, want je krijgt een uitgebreid overzicht van alle endgame content die je te wachten staat.

Een reactie achterlaten