fbpx

Amerikaan bouwt grootste Nintendo Switch ter wereld

nintendo Switch grootste

Voor heel wat gamers is de Nintendo Switch een geniale console. Ook Michael Pick is er een fan van, al is-ie af en toe bang om het kleine toestel te verliezen. Daarom bouwde de man, die op YouTube door het leven gaat als The Casual Engineer, een nNintendo Switch dat iets meer in het oog springt.

De Nintendo Switch die de Amerikaan in elkaar bokste, is maar liefst zes keer zo groot als het officiële model. De gigantische Switch is volledig functioneel: Pick demonstreert het in zijn video door Mario Kart 8 in handheld modus te spelen. Al heb je daar natuurlijk wel lange armen voor nodig.


De Switch is ongeveer 0,80 meter op 1,80m en weegt zo’n 30 kg. Daar heb je dus krachtige armen voor nodig. Gelukkig heeft Pick de Switch zo gemaakt dat je er nog steeds een normale Pro Controller aan kan koppelen. Iemand inmaken op Fortnite is dus minder omslachtig dan het lijkt.

Hoe de Amerikaan dat allemaal voor elkaar gekregen heeft? Dat kan je zien in onderstaande video.

En als je je afvraagt wat de man met de console gaat doen? Die heeft hij ondertussen weggeschonken aan een kinderhospitaal. Ongetwijfeld zal de console heel wat kinderen blij maken.

Een reactie achterlaten