fbpx

Amazon lekt concept art van Star Wars: Jedi Fallen Order

Star Wars: Jedi Fallen Order wordt pas dit weekend onthuld, maar toch kunnen we nu al de eerste concept art van de game bewonderen. Dankzij het enthousiasme van Amazon. Op de webshop verscheen namelijk een productpagina met een T-shirt van de game.

Het was Twitter-gebruiker Wario64, die de ‘Star Wars Jedi Fallen Order Logo Teaser Poster T-Shirt’ voor het eerst spotte. Ondertussen is de productpagina weer verdwenen, maar niet voordat de screenshots al wereldwijd gedeeld waren.


Uiteraard mocht de T-shirt pas live gaan na de onthulling van de game op zaterdag. Zoals we ook kunnen lezen in de beschrijving:

“This official Jedi Fallen Order teaser poster has just been revealed at Star Wars Celebration Chicago and the tee shirt is now available, hot off the press, right here on Amazon!”

Op de poster zien we vermoedelijk het hoofdpersonage van de game, in een rotsachtige, besneeuwde setting. Naast het personage spotten we een drone, die allicht helpt bij het navigeren van de omgevingen. Het duo schijnt op weg te zijn naar het schip op de achtergrond, dat veel weg heeft van een gecrashte Star Destroyer. Uiteraard loert er ook gevaar, want in de verte zien we een squadron TIE-fighters door de wolken vliegen.

Een reactie achterlaten