fbpx

Amazon Japan heeft geniale reclamestunt voor Final Fantasy XV

Als fan van Final Fantasy XV moeten we deze laatste dagen staalharde zenuwen hebben. We wachten al meer dan 10 jaar en nu duiken overal promotiebeelden op, retailers tellen af naar de release, de eerste gelekte beelden verschijnen online…

De Japanse online-shop Amazon maakt de hype nog erger. Heel wat gamers die Final Fantasy XV gekocht hadden, waren namelijk verbaasd toen de postbode hun pakketje in de bus dropte. De verpakking bleek bij veel klanten gescheurd, waardoor de ingepakte Final Fantasy XV-games te zien waren. Gelukkig zijn ze er nergens uitgevallen.


Natuurlijk gaat het hier om een geniale PR-stunt van Amazon, waarbij de verpakking niet echt opengescheurd was. Het ging om een sticker die op de doos werd geplakt, waardoor het leek of iemand het pakketje al vernield had. Je zou voor minder de postbode een draai om z’n oren geven.

Gelukkig konden veel klanten ermee lachen en plaatsen een foto van de creatieve verpakking op Twitter. Wat zou jij doen als je zoiets in de bus zou krijgen?

Een reactie achterlaten