fbpx

Amazon en EA hebben bijna deal rond voor tv-serie Mass Effect

Mass Effect

Zou jij naar de avonturen van Commander Shepard kijken met een emmer popcorn op de schoot? Dan heb je misschien geluk. Amazon zou op het punt staan om een contract te sluiten voor een televisiereeks van Mass Effect.

Het nieuws bereikt ons via de filmwebsite Deadline. Zo zou Amazon Prime Video verschillende bekende franchises in het vizier om tv-series van te maken. Mass Effect is er eentje van. En hoewel de deal bijna rond, zouden Amazon en EA nog niet alles op punt hebben.


Van de serie zelf zijn voorlopig geen details bekend. Het is dus mogelijk dat de serie van het verhaal van Commander Shepard volgt. Al kunnen we even goed een origineel verhaal binnen het universum van de game krijgen.

Zoals je weet, was de originele Mass Effect-trilogie bijzonder populair en wordt die door veel fans nog steeds beschouwd als één van de beste scifi-verhalen. Mass Effect Andromeda deed het dan weer een pak minder. En hoewel de titel zijn charme heeft, werd de game bij de launch geplaagd door tal glitches en bugs.

Een reactie achterlaten