fbpx

Amazon dropt eerste teaser van Lord of the Rings serie

Amazon heeft eindelijk een eerste teaser – en meteen ook de naam gelost – van The Lords of the Rings serie voor Amazon Prime. The Rings of Power vertelt ons het verhaal van het ontstaan van de ringen, alsook de gebeurtenissen die daarop volgen.

Tot nu toe kregen we enkel het verhaal van The One Ring te zien via de films, maar daar komt dus verandering in. Tijdens the Second Age werden namelijk 20 ringen gesmeed, die verdeeld werden over de machtigste volkeren van Midden-Aarde. Met die ringen wilde Sauron alle leiders van die volkoren naar het kwade lokken.


Volgens showrunners J.D. Payne & Patrick McKay zal de serie dan ook alle belangrijke verhalen uit de periode van the Second Age vertellen. Dat begint bij het smeden van de ringen, de toenemende machtspositie van Sauron, het verhaal van Numenor en de laatste alliantie tussen mensen en elfen.

Klinkt als epische fantasy, dus wij hopen alvast dat de serie ons evenveel entertainment bezorgt als de originele films. The Rings of Power wordt de duurste serie ooit gemaakt: Amazon investeert maar liefst 465 miljoen dollar in de tv-serie.

De eerste aflevering van The Rings of Power gaat live op 3 september. Vanaf dan komt er wekelijks een nieuwe aflevering bij.

Een reactie achterlaten