fbpx

Eerste grote update voor The Division komt eraan

Patch 1.1 komt op 12 april uit en verandert heel wat aan Ubisofts MMO-shooter The Division. De officiële site van de game heeft een volledig overzicht, maar wij zetten ook al snel even op een rijtje wat je moet onthouden.

Zoals eerder vermeld is de eerste raid (hier ‘incursion’ genoemd) dan beschikbaar. Die heet Falcon Lost en is beschikbaar voor spelers met het maximumlevel van 30. Je kan ook items ruilen met andere mensen, simpelweg door ze op de grond te droppen.


Er komt ook een Gear Score. Deze is vergelijkbaar met de Light levels uit Destiny en kan de kracht van je personage verder dan level 30 brengen door krachtige loot. Als je gear sets draagt (met voorwerpen die bij elkaar horen), dan krijg je nog extra voordelen.

Er zijn nu ook assignments die je automatisch krijgt. Er zijn er wekelijkse en dagelijkse, die betrekking hebben op combat, craften of Dark Zone taken.

Als laatste krijgt de Dark Zone nu ook globale supply drops van ongeïnfecteerde loot op specifieke tijdstippen. Er als de kippen bij zijn is de boodschap.

Een reactie achterlaten