fbpx

Alle E3-plannen van Take-Two Interactive zijn gelekt

Take Two Interactive

In de week voor E3 gebeuren jaarlijks tal van leaks. Al is het dit jaar wel extreem, want na de Battlefield leak liggen staan ook alle E3-plannen van uitgever Take-Two Interactive online. Zo brengt de uitgever een Marvel-versie van XCOM uit, een spin-off van Borderlands en een nieuwe game van de makers van Mafia 3.

Cool is dat Bloomberg-journalist Jason Schreier het lek bevestigt, al zegt hij er ook bij dat hij niet weet welke aankondigingen Take-Two effectief zal doen op E3.


Het was Reddit-gebruiker swine_flu_greg die de overload aan informatie online gooide. De redditor had de info van een anonieme bron, dus het leek het gerucht aanvankelijk weinig tractie te krijgen. Toen Schreier echter bevestigde dat de info correct was, werd het lek gretig gedeeld. Maar wat zit er dan allemaal in?

Eerst en vooral krijgen we een Marvel strategy game van Firaxis, de studio achter de XCOM-games. Het project gaat door het leven met de codenaam CODA. Het enige wat we daarnaast nog weten, is dat bekende acteurs het stemmenwerk voor de titel verzorgen. Misschien zijn er dus enkele acteurs uit het MCU die hun rol in de game oppikken.

Daarnaast is er een project met codenaam Volt, dat in ontwikkeling is bij Hangar 13, de makers van mafia 3. Geen Mafia deze keer, want de game zou een logo hebben dat gelijkaardig is aan het Fallout-logo. En het concept lijkt een beetje op Cthulhu meets Saints Row. Een psychologische horror openwereldgame die alles in het belachelijke trekt? Klinkt nu al geweldig!

Verder is er nog een Borderlands spin-off, genaamd Tiny Tina’s Wonderlands. Daarvan zijn helaas geen details bekend, behalve dat de game een first-person looter-shooter is met de grafische stijl van Borderlands. Uiteraard zal het titulaire personage Tiny Tina een belangrijke rol krijgen in de game.

Tot slot is er ook nog de jaarlijkse update van 2K’s basketbalreeks. Enige wat we daarvan weten, is dat Dirk Nowitzki de cover van NBA 2K22 zal sieren. Wij gokken enkel op de Europese versie.

Daarnaast hebben we zo het gevoel dat ook Rockstar een kleine update zal geven over de next-gen versie van GTA V die eind 2021 verschijnt. Al zal dat waarschijnlijk geen deel uitmaken van deze showcase.

Een reactie achterlaten