fbpx

Alle E3-persconferenties op een rij!

E3 2018

Het is bijna zover! E3, de grootste videogamebeurs ter wereld, opent de deuren. Onze hoofdredacteur Ben en redacteur Maxim brengen live verslag uit vanuit Los Angeles (check ze op Instagram). Natuurlijk zijn alle persconferenties live te volgen en daarvoor kan je altijd hier terecht.

In dat geval zijn de starttijden van elke show onmisbaar. We lijsten ze hieronder op voor je, zodat je niets hoeft te missen. EA bijt de spits af op zaterdag, gevolgd door een shitload aan live shows tot en met dinsdag. Daar gaan we:


EA PLAY

Wanneer? Zaterdag 9 juni om 20.00 uur

Wat te verwachten? Nieuwe beelden van Battlefield V, Anthem en de EA Sports line-up. Al hopen wij ook op verrassingen.

MICROSOFT XBOX

Wanneer? Zondag 10 juni om 22.00 uur

Wat te verwachten? Microsoft is zowat de enige uitgever die met geen woord repte over zijn E3 line-up. Wij hopen alvast op een flinke portie Gears of War 5 en die onaangekondigde game van Playground Games. Allicht krijgen we ook tal van Third-party titels te zien, al blijft het naast Shadow of the Tomb Raider een beetje vingerdik kijken.

BETHESDA SOFTWORKS

Wanneer? Maandag 11 juni om 03.30 uur

Wat te verwachten? Sowieso krijgen we een hoop informatie over Rage 2, Fallout 76 en Quake Champions. Daarnaast verwachten wij ook een uitbreiding van Prey en tal van verrassingen. En laat ons even dromen: The Elder Scrolls 6 zou ook mooi zijn.

DEVOLVER DIGITAL

Wanneer? Maandag 11 juni om 05.00 uur

Wat te verwachten? Een ietwat gestoorde show die perfect bij Devolver past. Vorig jaar debuteerde Devolver met een persconferentie en wij vonden het meteen een shot in de roos. Een geniale presentatie, afgewisseld met een paar coole game reveals. Meer van dat!

SQUARE ENIX

Wanneer? Maandag 11 juni om 19.00 uur

Wat te verwachten? Geen traditionele presentatie, maar wel een opgenomen video die gestreamed wordt op alle kanalen van de uitgever en waarin de toekomst van Square Enix game uit de doeken gedaan wordt. Verwacht titels als Kingdom Hearts 3, Shadow of the Tomb Raider en misschien zelfs Final Fantasy VII Remake.

UBISOFT

Wanneer? Maandag 11 juni om 22.00 uur

Wat te verwachten? Ubisoft heeft zijn E3 line-up al bekendgemaakt, waaronder The Division 2, Beyond Good & Evil 2 en Assassin’s Creed Odyssey. Wij verwachten ook nieuwe beelden van Skull & Bones en een aantal verrassingen. Zoals misschien een nieuwe Splinter Cell.

PC GAMING SHOW

Wanneer? Dinsdag 12 juni om 00.00 uur (middernacht)

Wat te verwachten? De toekomst van PC Games. Deze presentatie bundelt alle onthullingen en reveals die te maken hebben met PC Gaming. Check deze show dus zeker als je exclusieve onthullingen, interview met devs en tal van nieuwe trailer wil ontdekken.

SONY PLAYSTATION

Wanneer? Dinsdag 12 juni om 03.00 uur

Wat te verwachten? Sony heeft al bekendgemaakt dat het dit jaar vooral focust op 4 games, met name Death Stranding, The Last of Us: Part II, Spider-Man en Ghost of Tsushima. Dat wil niet zeggen dat er geen andere onthullingen zullen plaatsvinden, maar verwacht vooral een shitload aan informatie van de bovenstaande titels.

NINTENDO DIRECT E3

Wanneer? Dinsdag 12 juni

Wat te verwachten? Ook voor Nintendo valt het moeilijk te voorspellen wat we te zien gaan krijgen. Passeren waarschijnlijk de revue: Fortnite en Super Smash Bros. 4. Daarnaast verwachten wij een main Pokémon-game voor de Switch en een update voor Metroid Prime 4.

Eén ding is zeker: ook deze editie van E3 zit weer stampvol vet gamenieuws en coole onthullingen. Al hebben wij toch het gevoel dat het verrassingseffect veel minder aanwezig zal zijn. Simpelweg omdat er al zoveel bekendgemaakt is of gelekt werd. Laat dat de pret echter niet bederven, want er zal genoeg nieuws zijn om een indruk te maken.

Een reactie achterlaten