fbpx

Alle details Fortnite seizoen 5 bekend

Fortnite season 5 characters line

Fortnite Seizoen 5 komt eraan en dankzij Epic komen we eindelijk te weten wat het nieuwe seizoen zal toevoegen. Het thema van dit seizoen is ‘Worlds collide’ en dankzij de rifts zijn vikingschepen, standbeelden en desert outposts op de map verschenen. Seizoen 5 voegt ook nog een nieuw voertuig toe, een nieuw set wapens, nieuwe activiteiten en natuurlijk een verse Battle Pass.


Het nieuwe voertuig heet All Terrain Kart en is beschikbaar in Battle Royale-modus. Het is een golfkarretje waar je ganse squad in kan. Wanneer je drift krijgt de ATK een boost en het dak werkt als een bounce pad. Multifunctioneel ding dus.

De raket heeft voor heel wat rifts gezorgd en die zijn nog niet helemaal verdwenen uit de Battle Royale-modus. Op de map kan je nu ook kleinere rifts tegenkomen en erdoor stappen. Wat er dan gebeurt, wil Epic Games nog niet vertellen.

Daarnaast is er in de Save the World-mode een nieuw event waarin je het samen moet opnemen tegen de horde, met nieuwe personages uit het Wilde Westen en een nieuw set Flintlock-wapens.

Daarnaast voert Epic games nog een resem kleine aanpassingen door, die kan je allemaal vinden op de patch note-pagina.

Een reactie achterlaten