fbpx

Aldi lanceert geniale stunt voor ouders met gamende kinderen

Gamende kinderen kunnen voor ouders weleens een nachtmerrie zijn. De tafel is gedekt, het eten staat klaar, maar de bengels willen per se dat potje Fortnite nog afmaken. Iets waar Aldi in Groot-Brittannië wat op gevonden heeft. De winkelketen lanceert een stunt waarbij een team van professionele gamers worden ingeschakeld om je kids te verslaan. Zo kunnen ze op tijd aan tafel.

De zogenaamde Teatime Takedown garandeert de nodige quality time voor jou en je kinderen.Het enige wat Aldi van jou wil weten, is de gamertag of PSN-id van je kroost, wanneer je hulp nodig hebt van een elite squad en in welke game. Waarna ze professionele spelers inschakelen om jouw telg uit te schakelen. Tenminste in de game.


Geniale marketingstunt of effectief een poging om families bij elkaar te krijgen? Dat zullen we allicht nooit zeker weten. En hoewel de actie luchtig en grappig moet zijn, zijn er op Facebook uiteraard heel wat negatieve reacties op de campagne gekomen. Volgens enkele reaguurders zou de actie zelfs cyberpesten promoten. Ach ja, als je tegenwoordig niet aan alles aanstoot neemt, ben je niet meer cool, zeker?

Een reactie achterlaten