fbpx

Age of Empires: Definitive Edition komt eraan

Microsoft heeft de releasedatum van Age of Empires: Definitive Edition aangekondigd. De game ligt sneller in de rekken dan gedacht, wat vanaf 20 februari kunnen spelers opnieuw de wereld veroveren.

Wat houdt deze Definitive Edition in? Allereerst zijn alle grafische elementen volledig heropgebouwd voor een gedetailleerde weergave in 4K. Daarnaast krijg je een volledig nieuwe interface.


Ook op vlak van geluid is de editie een enorme verbetering, want de originele soundtrack werd opnieuw ingeblikt door een nieuwe orkest en ook de campaign krijgt een vertelde verhaalstructuur voor elke missie.

Last, but not least: Microsoft geeft de kracht aan de spelers door de Campaign & Scenario Editor sterk te verbeteren, zodat spelers zelf campagnes in elkaar kunnen boksen en die online kunnen delen AgeofEmpires.com

Opvallend is wel dat de game niet te verkrijgen is via Steam, enkel via de Microsoft Store. Op 29 januari vindt er ook een gesloten bèta plaats en Microsoft deelt mee meer deelnemers toe te laten dan oorspronkelijk gepland. Je kan je nog inschrijven op ageofempires.com.

Een reactie achterlaten