fbpx

‘Activision werkt aan Modern Warfare 2 remaster en meer’

Modern Warfare 2

Zet je schrap voor een sappig gerucht uit de stal van Activision. De uitgever zou werken aan een heleboel bekende titels, waaronder remasters en ander projecten van zijn franchises. Een ervan is de remaster van van Call of Duty: Modern Warfare 2. Natuurlijk valt de info niet te controleren, dus neem dit gerust met een korreltje zout.

Het gerucht komt via YouTuber TheGamingRevolution. Via Twitter deelt hij dat de Activision werkt aan:


  • Tony Hawk’s Pro Skater Remastered
  • Call of Duty 2020 (Project Zeus)
  • Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered
  • Free-to-Play Call of Duty (door Sledgehammer Games)
  • Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex Remastered
  • Een Crash Bandicoot PvP game

Het zou goed kunnen dat de YouTuber hier simpelweg aan het gokken is, al valt er voor een aantal titels wel wat te argumenteren.

Tony Hawk’s Pro Skater is bijvoorbeeld al zo vaak vermeld dat het geen toeval meer kan zijn. Onlangs werd de titel nog genoemd door een Punkband. Of het daarbij effectief gaat om een remaster of compleet nieuwe game, is niet bekend.

Ook de naam van Call of Duty 2020, en dat die ontwikkeld wordt door Treyarch, kwam al regelmatig boven water. Het zou ons dan ook niet verbazen als we dit jaar Black Ops V krijgen. Van een Modern Warfare 2 remaster daarentegen hebben nog niets opgevangen, al is dat na het succes van Modern Warfare Remastered zeker plausibel. We zouden het niet verrassend vinden als Infinity Ward al aan de sequel van Call of Duty: Modern Warfare (reboot) werkt. Enige wat dan nog rest is de free-to-play game, al is ook dat niet vergezocht. Met een dergelijke Call of Duty formule, allicht in Battle Royale vorm, kan Activision de strijd aangaan met Apex Legends en Fortnite.

Ten slotte zijn er nog de Crash Bandicoot games. Een remaster van The Wrath of Cortex is een mogelijke optie, maar lijkt ons niet zo plausibel als een moderne sequel op Crash Team Racing. Vooral gezien het succes van die laatste.

Activision is een van de uitgevers die zijn nieuwe games traditioneel op de grote E3-persconferenties van Microsoft en Sony onthult. Aangezien dat dit jaar echter niet doorgaat, zijn wij benieuwd wat de uitgever zal doen. Aankondigingen via een eventuele livestream van Microsoft? Of zelf een digitale presentatie lanceren? Ongetwijfeld horen we in de toekomst meer…

Een reactie achterlaten