fbpx

Activision verklaart waarom Modern Warfare 2 Remastered geen multiplayer heeft

f63KdfoY3xbhg22TLHCbY5

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered bevat enkel de singleplayer campagne van de originele game. Voor veel fans genoeg reden om er geen geld aan uit te geven, want volgens hen is Modern Warfare 2 zonder Spec Ops en multiplayer niet de moeite. Al heeft Activision een goede reden om de multiplayer-modi er niet bij te steken.

In een blogpost verklaart de uitgever dat ze Spec Ops en Multiplayer niet hebben toegevoegd omdat ze de multiplayer community niet wil opsplitsen met een extra game. De Modern Warfare reboot heeft namelijk zijn eigen multiplayer modi en moet zijn spelers delen met Call of Duty: Warzone, dat free-to-play is. Een derde game daaraan toevoegen houdt weinig steek.


Uiteraard worden de oude maps van Modern Warfare 2 wel herwerkt voor de multiplayer van Modern Warfare (reboot) zoals we dat al gezien hebben met Rust en Shipment. Ook het derde seizoen, dat binnenkort live gaat, gooit daar nog een aantal vernieuwde maps van Modern Warfare 2 bij. Welke dat zijn, wil Activision nog niet kwijt.

Een reactie achterlaten