fbpx

Activision teaset mogelijk Call of Duty: Ghosts 2

call of duty ghosts 2

Krijgen we als volgende Call of Duty een vervolg op Call of Duty: Ghosts? Het internet gelooft van wel nadat de community manager van Activision een GIF tweette die weinig aan de verbeelding overlaat. De GIF toont een schedel met oplichtende ogen.

De betreffende tweet komt van Ashton Williams, community manager van Infinity Ward. De dame postte deze tweet woensdag online:


Geef toe dat de afbeelding verdacht veel weg heeft van een potentiële teaser voor Ghosts 2. Vooral als je weet dat de onderstaande afbeelding oorspronkelijk gebruikt werd om de eerste game te teasen.

Ghosts

Op verhalend vlak was Call of Duty: Ghosts een ietwat vreemde eend in de bijt. Geen oorlog, maar wel de strijd tegen terrorisme in een dystopische toekomst. Samen met je K9-hond moest je vijanden uitschakelen in een vervallen wereld. Ghosts was niet meteen de populairste game in de reeks, al wisten de fans het spel door de jaren heen meer en meer te appreciëren.

Of de game een sequel wordt op het origineel uit 2013? Geen idee. Al zouden fans dat wel graag zien. Veel spelers vragen zich nog altijd af wat er zou gebeuren na het einde van Ghosts. Wat denken jullie? Is een sequel op Ghosts plausibel of niet?

Een reactie achterlaten