fbpx

Activision lanceert teaser website voor Call of Duty 2020

Schermafbeelding 2020 08 15 om 02.14.20

Dat Activision de pr-campagne voor Call of Duty 2020 in gang getrapt heeft, staat vast. De uitgever heeft een website online gezet, waar dagelijks nieuwe teaser op verschijnen. Alles verwijst naar de Koude Oorlog, dus een een aankondiging van Call of Duty Black Ops Cold War kan niet lang meer op zich laten wachten…

Op website Pawn Takes Pawn zie je een bureau dat wel iets weg heeft van het meubel waar Alex Mason voor zat in het hoofdmenu van de originele Black Ops. Klik je op de videocassette, dan wordt-ie afgespeeld en dat resulteert in een hoop reportages uit de Koude Oorlog op de televisie.


Maar het wordt nog beter want wie het extra adres op de post-it achter de website url intikt, komt hier terecht. Merk op dat het document afsluit met ‘Know Your History’, een boodschap die spelers ook al tegen het lijf liepen in Call of Duty Warzone.

De andere url brengt je dan weer hierheen. Op de pagina vind je enkele codes, die vermoedelijk dienen om deuren te openen in Call of Duty: Warzone. Merk op dat het papiertje verschillende dagen in de kijker zet. Tot nu volgen die elkaar op, dus als die trend vergezet wordt, belanden we uiteindelijk op 20 augustus. Mogelijkerwijs de dag waarop de reveal plaatsvindt?

De aankondiging van de game lang op zich wachten, want traditiegewijs lanceert een nieuwe Call of Duty altijd in oktober of november. En dus is de uitgever dit jaar wel heel laat met de onthulling.

Een reactie achterlaten