fbpx

Activision kondigt Spyro Reignited Trilogy aan

Na alle speculaties is het eindelijk officieel: Spyro krijgt een remaster. De uiteindelijke titelnaam is Spyro Reignited Trilogy en omslaat drie originele Spyro-games. Zoals eerder lekte via de infopagina van Amazon verschijnt de game op 21 september voor PS4 én Xbox One.

De Spyro Reignited Trilogy bevat Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon. De drie games zijn volledig herwerkt en voorzien van verbeterde grafische vormgeving.


Toys for Bob staat in voor de ontwikkeling en werkte meer dan honderd levels opnieuw uit. De remaster is voorzien van fraaiere omgevingen, vernieuwde lichteffecten, een verbeterde besturing en nieuwe cutscènes. Voor de stem van Spyro neemt Tom Kenny, de originele stemacteur uit Spyro 2: Ripto’s Rage en Year of the Dragon, opnieuw de rol voor zijn rekening.

Om de twintigste verjaardag van de paarse draak te vieren, plaatste Activision ook een trailer online. Vanaf 9 april zal er ook een trailer te zien zijn in Crash Bandicoot: N-Sante Trilogy op PS4 wanneer je de legendarische toetsencombinatie (pijltje boven, boven, onder, onder, links, rechts, links, rechts, kruisje, cirkel) ingeeft.

Spyro Reignited Trilogy krijgt een prijskaartje van 39,99 euro en ligt op 21 september in de rekken voor PS4 en Xbox One

Een reactie achterlaten