fbpx

HPTO

2K onthult de post-launch content van Battleborn

Vanaf 3 mei ligt Battleborn eindelijk in de rekken. Met de hoofdgame alleen ben je al een tijdje zoet, maar ook na de release zal Gearbox Software zorgen voor nieuwe content. Zowel gratis als betalende.

Battleborn telt bij de launch 25 personages, maar de ontwikkelaar wil dat aantal opschroeven tot 30. Gearbox Software snapt natuurlijk dat gratis altijd beter is, dus kan je de vijf nieuwe helden kostenloos downloaden. De ontwikkelaar gooit er ook extra maps, enkele multiplayermodes en community features bovenop.


Qua betalende content heeft Gearbox ook zijn plannen klaar: de ontwikkelaar wil na release vijf add-on packs lanceren voor Battleborn. Naast een extra story operation, bevat elke uitbreiding een handvol hero skins en taunts om je favoriete held te personaliseren. Afzonderlijk kosten de add-on packs € 4,99, maar je kan je meteen de hele resem aanschaffen door de season pass te kopen voor € 19,99.

Wie de complete ervaring wil, kan natuurlijk ook de Digital Deluxe Edition van Battleborn in huis halen voor € 84,99. Daarbij krijg je meteen de hoofdgame en de season pass.

REACTIES (3)

  1. Karel Steutelings

    Ik vrees een bloedbad. Overwactch open beta start namelijk op exact dezelfde dag. Blizzard gaat aan het langste eind trekken.

  2. drummerke

    Deze stond lang niet op mijn radar. Even afwachten wat het wordt als het spel uitkomt. Benieuwd of de servers doen wat ze horen te doen.

  3. Men4TheGames

    Battleborn VS Overwatch

Een reactie achterlaten