fbpx

2K geeft Battleborn niet op ondanks matige verkoop

De verkoopcijfers van Battleborn vallen tegen, dat steekt 2K niet onder stoelen of banken. Desondanks wil de uitgever het spel blijven ondersteunen met nieuwe content en extra’s. Tijdens een financiële meeting van Take-Two benadrukte Strauss Zelnick, de CEO van het bedrijf, dat de tevredenheid bij de huidige spelers enorm hoog is.

Het aantal gebruikers op pc is deprimerend laag, zelfs na de extreem lage verkoopprijs bij de Humble Bundle-verkoop van een paar weken geleden. 2K zoekt naar nieuwe manieren en kansen om het publiek warm te maken in de game en gelooft dat er nog mogelijkheden zijn tot groei. Om die reden zetten ze de ondersteuning verder en hopen ze dat gamers add-ons en virtueel geld kopen voor Battleborn.


“Ons publiek houdt van Battleborn. Het virtuele geldsysteem komt nog steeds naar de game en we hebben geen moment getwijfeld om het niet te brengen.”

Die andere game van 2K, Evolve, kampte ook met lage verkoopcijfers waarna de uitgever het free-to-play-model toepaste op de game. Deze aanpak lijkt te werken en hint naar een toekomst met hetzelfde model voor Battleborn.

Battleborn is momenteel beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 

Een reactie achterlaten