fbpx

2K Games heeft twee grote titels in de maak

Tijdens zijn laatste aandeelhoudersvergadering heeft Take-Two Interactive, moederbedrijf van Private Division, 2K Games en Rockstar Games, bekendgemaakt dat het nog minstens twee verrassingen heeft in de komende maanden. Zo laat de uitgever weten dat Hangar 13 (Mafia III) druk in de weer is met een project, alsook 2K Silicon Valley, dat geleid wordt door Michael Condry, mede-oprichter van Sledgehammer Games.

De president van Take-Two nam het woord tijdens de meeting:


“Wat betreft Hangar 13 en de studio van Michael Condry had ik meer willen zeggen, omdat beide studio’s iets indrukwekkend in de pijplijn hebben zitten. Maar zoals eerder aangegeven, is onze line-up zeer divers en zeer groot. En die projecten maken horen daar ook bij. Hou het 2K-nieuws zeker in de gaten, want je mag er zeker van zijn dat je coole games van deze studio’s mag verwachten.”

Onze gok? Beide projecten worden onthuld op E3 2020. Misschien wel als titels voor de volgende generatie. Stel je voor: Mafia 4 op PlayStation 5! Of met zijn shooter-expertise van bij Sledgehammer, zou een nieuwe Spec Ops van Michael Condry ook cool zijn. Wie weet krijgen we wel The Darkness 3? Welke game zou jij het liefste zien?

Een reactie achterlaten